VOLKSSCHILDERS | Onze aangeboden diensten


diensten_schilderwerkProfessioneel schilderwerk levert niet alleen een mooi eindresultaat op, het beschermt uw woning, of bedrijfsruimte tegen weersinvloeden. Moet uw woning of bedrijfsruimte geschilderd worden?

Volksschilders biedt u het Schilderwerk OPMAAT Plan! Uniek voor een schildersbedrijf in Huizen en omstreken! Met het Schilderwerk OPMAAT Plan werken wij niet enkel naar de wensen, maar ook naar het budget van de klant. Wij leveren altijd maximale kwaliteit binnen uw budget!

Het Schilderwerk OPMAAT Plan bestaat uit drie stappen:

  • In kaart brengen van uw wensen en huidige staat woning of bedrijfsruimte.
  • Advies op maat.
  • Schilderwerk op maat.

Lees meer over schilderwerk door Volksschilders.


diensten_stucwerkSchilderwerk heeft een goede basis nodig. Bij een onafgewerkte of beschadigde wand, is stucwerk onmisbaar. Volksschilders helpt u graag bij het professioneel afwerken van uw muren en plafonds.

Een goede stuclaag is niet alleen mooi maar ook erg praktisch. Het is vochtwerend, brandvertragend en werkt isolerend voor uw woning of bedrijfsruimte. Het meest belangrijke is dat goed stucwerk bijdraagt aan de juiste sfeer van uw woning of bedrijfsruimte en de waarde doet stijgen.

Nadat uw wensen en staat van de woning of bedrijfsruimte in kaart zijn gebracht, ontvangt u een schriftelijk onderbouwd advies. In dit advies wordt uiteengezet wat de mogelijkheden, alternatieven, werkwijze, planning en kosten zijn om uw wensen te realiseren.

Het advies is geheel vrijblijvend en wordt u kosteloos aangeboden.

Lees meer over stucwerk door Volksschilders.